Om mig
Jag heter Christofer, går ibland under smeknamnet Titto och är i 30årsåldern.  Jag bor i Jönköping med min fru Emma och vår lille son Isaac. Ett välsignat liv! Ända sen barnsben har jag  ägnat mig åt olika intressen. Och med dessa intressen har jag alltid gått in med stort engagemang. Under åren har det varit innebandy, NHL, fiske, hajar (http://sharkattackfile.net/investigators.htm), metal  m.m.
 NHL och fisket är två intresse som försvann under en längre tid. Läs gärna under ”I backspegeln” där jag skriver om hur jag på nytt fick blodad tand för fisket. 
Det största intresset…. eller intresse, det är ett allt för mediokert ord att använda. Det handlar om något mycket djupare, mitt liv, mitt allt: Jesus Kristus. Någon som är så rakt igenom kärleksfull, kan och vill jag inget annat än att ägna mitt liv åt. Och här kommer vi då till varför bloggen heter Ichthys fly fishing. Ichthys betyder fisk på grekiska och samtidigt en akronym för (I)Jesus (CH)Kristus, (TH)Guds (Y)Son, (S)Frälsare. Så jag tänkte att det skulle bli ett bra sätt att kombinera fiske och tro.1 kommentar: